Om föreningen

Energi- och Miljötekniska Föreningen är Sveriges största personförening i byggsektorn och har funnits sedan 1909. Våra 7 000 medlemmar är ingenjörer, tekniker, studenter, forskare, säljare och andra som är intresserade av att bidra till god innemiljö och energieffektiva byggnader. Som medlem i föreningen är du en del av ett värdefullt nätverk som finns över hela landet och har aktiviteter på 29 orter. Tillsammans bidrar vi till utvecklingen av ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra.

Nätverk – Omvärldsbevakning – Kunskap

Föreningen ger dig, som medlem, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du håller dig uppdaterad, får nya kontakter som leder till nya uppdrag och bra jobb och en plattform för att påverka branschens utveckling. På lokal nivå arrangeras aktiviteter som lunchträffar, studiebesök och andra sociala aktiviteter. Föreningen har också arrangemang centralt såsom kurser, seminarier, träffar och teknikgrupper. Föreningens förlag ger ut facklitteratur och som medlem får du även rabatter på kurser, litteratur och arrangemang hos andra aktörer.

Medlemstidning

Genom att läsa vår medlemstidning Energi & Miljö får du kunskap om intressanta projekt, teknikutveckling, ändrade regelverk och mycket mer inom ämnesområdena installationsteknik, inomhusmiljö och energieffektiva byggnader. Du får Energi & Miljö 9 gånger per år.

Tidningen Energimagasinet ingår som medlemsförmån med 6 nummer per år. Tillsammans täcker de två tidningarna in det mesta inom energi och inomhusmiljö.

 

 

Dela socialt

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?