Workshop om innemiljöforskning

Energi- och Miljötekniska Föreningen tillsammans med Svensk Ventilation och IQ Samhällsbyggnad arrangerade den 10 december en workshop där ett drygt tjugotal personer; forskningsutövare, konsulter, installatörer, leverantörer och organisationsföreträdare, deltog.

Under tre timmars workshop uttryckte deltagarna sina önskemål om inriktning, forskningsformer och samverkansmöjligheter för innemiljöforskningen de närmaste 4 åren. Resultatet från workshopen sammanställs nu i ett dokument som kommer att gå ut på remiss till deltagarna, och ska därefter fungera som ett inspel till forskningspropositionen inför antagandet i Riksdagen i februari 2013.

Workshopen är ett initiativ för att från installationsbranschen och inomhusmiljöbranschen redovisa vilken forskning som behöver prioriteras och den omfattning och inriktning som krävs för att hålla Sveriges inomhusmiljökunnande konkurrenskraftigt och i framkant.

Dela socialt
Publicerad 11 december 2012

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?