Webinarium 27/5

Välkommen att delta på webben eller som publik! Energi- och Miljötekniska Föreningen arrangerar ett teknikwebinarium i samarbete med Swegon Air Academy. Forskning visar att ett enkelt sätt att förbättra skolelevers arbetsmiljö och därmed deras prestation i skolan, är att se till att leverera en god luftkvalitet. Resultaten går att översätta till alla arbetsplatser och webinariet ger dig en god vägledning till varför och hur.

__________________________________

Tema: Luftkvalitet och prestation hänger ihop – en studie av arbetsmiljö i skolor. Föreläsare: Professor David Peter Wyon, DTU (Danmarks tekniska universitet) Språk: Svenska Tid: 27/5 2014 kl.11.30-13.00 Delta på webben Du kan delta i seminariet, via webben, var du än befinner dig! Publik på plats Du kan även delta på webinariet, som publik, på Drottninggatan 33 i Stockholm. Kolla på filmen, det tar bara en minut! Mer information om anmälan till webinariet kommer snart på www.emtf.se.

Dela socialt
Publicerad 7 maj 2014

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?