Vad håller vi på med?

Vad är det vi håller på med egentligen? Det är en mycket bra fråga som vi alla bör ställa oss med jämna mellanrum. Och vi, vi vet ju svaret – vi skapar god inomhusmiljö i energieffektiva byggnader. Det är vad vi håller på med. Men varför håller vi på med det? – Jo, för att människor ska må bra inomhus och för att samhället ska vara miljövänligt och uthålligt. Såklart! Vem vill inte jobba för ett sådant fint mål? Och det känns härligt att vara medlem i en förening av människor som jobbar för detta gemensamma mål, och som är det forum som driver denna viktiga utveckling framåt.

Men nu blir det svårare – vilka människor pratar vi om egentligen? De där som ska må bra inomhus? Att det är vi som använder bostäderna och lokalerna kan vi ju vara ense om, men vilka är vi egentligen? Och vilka kommer vi att vara om några år? Vad vill vi då? Vad har vi för behov och önskemål och krav – sedan? Den som har svaret på dessa frågor har nyckeln till framgång och framtid. Det är därför vi har valt att fokusera på just användaren – eller brukaren eller slutkunden, om du så vill – när vi håller årets upplaga av EMTF Riksdagen den 14 november. Då försöker vi gemensamt och med hjälp av olika skarpa hjärnor att bena ut vem brukaren är – nu och i framtiden – och vad det kan tänkas innebära för oss som ska skapa hälsosamma och energieffektiva byggnader.

Visst går det att skapa världens hälsosammaste och energieffektivaste byggnader om man har alla pengar i världen att sätta sprätt på, men har man inte det och kostnaderna blir för höga så går det ut över brukaren. Därför har vi också med den ekonomiska aspekten av investeringar i energieffektivitet och inomhusmiljö i EMTF Riksdagens diskussioner.
Kolla in programmet på www.emtfriksdag.se och anmäl ditt deltagande direkt! Just ditt deltagande är värdefullt för vad som händer på EMTF Riksdagen.

Vi ses 14 november på Stockholmsmässan!

Dela socialt
Publicerad 5 oktober 2012

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?