EMTF-golfen | 26 sep 2023

Soligt men myggigt vid riksfinalen på Sigtuna GK

Flera av årets EMTF-golfvinnare var från två residensstäder, Örebro och Gävle, när tävlingen spelades i Sigtuna.

Soligt men myggigt vid riksfinalen på Sigtuna GK

Vissa av årets EMTF-golfare vid riksfinalen pinades vid 18:e hålet – där var tydligen myggen aggressiva och envetna, trots ett i övrigt trevligt väder. Tydligen hade bland annat årets stora nederbördsmängd som kom i samband med lågtrycket Hans som stationerade sig över landet under en knapp veckas tid i början av augusti, gjort att myggen växte till sig i Sigtuna och dess golfbana.

Själva spelplanen var trevlig med många gamla, stora ekar och ett rikt fågelliv tillsammans med Garnsvikens vatten som glittrade genom välskötta trädridåer.

Men alla deltagarna kom igenom myggdrapan och efter lunchen presenterades de som vann i A- respektive B-klassen. Flera av de tre vinnarna i A- respektive B-klassen kom från residenshuvudstäderna Gävle respektive Örebro och vilket även gällde även de som vann respektive klass.

A-laget vanns av Leif Hammarström, tvåa blev Stefan Nordin och trea blev Petter Lundgren. B-laget vanns av Oliver Qvarnström, tvåa blev Jens Krantz och trea blev Jönsson.

 

 

 

Dela socialt
Publicerad 26 september 2023

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?