Sök ett av branschens mest eftertraktade jobb!

 Du har nu chansen att söka ett av branschens mest eftertraktade jobb! Vår Generalsekreterare/vd går vidare mot nya utmaningar och vi söker därför Dig som vill ta över ledningen av vår 100-åriga förening och dess förlag.

Utmaningen Som GS/VD leder du kansliets dagliga arbete med att stärka medlemmarna i sin yrkesroll och genom dem driva utvecklingen av god inomhusmiljö och energieffektiv bebyggelse framåt. Som GS/VD för EMTF är du en aktiv medarbetare på kansliet. Du representerar föreningen i både nationella och internationella sammanhang. Du ska vara den som driver utvecklingen mot ökat medlemsantal och stärkt förlagsverksamhet. Vem är du? Du har teknisk utbildning, god branschkunskap och ett betydande nätverk inom fackområdet. Du brinner för Energi- och Miljötekniska Föreningen och har förståelse för den ideella organisationens speciella förutsättningar. Samtidigt är du marknadsinriktad och driver verksamheten framåt. En god kommunikativ förmåga i tal och skrift på såväl svenska som engelska är nödvändigt. Intresserad? Din ansökan med cv och personligt brev vill vi ha senast måndagen den 3 december. Posta din ansökan till Robert Johansson, EMTF, Drottninggatan 26, 4 tr, 111 51 Stockholm, eller eposta till siwertz@emtf.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ordförande Robert Johansson (070-301 75 42) eller generalsekreterare/vd Signhild Gehlin (08-791 66 90). Om EMTF Energi- och Miljötekniska Föreningen, EMTF är Sveriges största personförening i byggsektorn och har funnits sedan 1909. Våra 7 500 medlemmar är ingenjörer, tekniker, studenter, forskare, säljare och andra som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader. Medlemmarna är en del av ett värdefullt nätverk som finns över hela landet och har aktiviteter på 29 orter. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle där både människor och miljö mår bra. Föreningen har sitt kansli i Stockholm med 6 medarbetare.
Dela socialt
Publicerad 19 november 2012

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?