Påminnelse om årsmötesbeslut

En påminnelse till dig som är studerandemedlem, pensionärsmedlem eller avgiftsbefriad medlem.

På föreningens årsmöte 2014 beslutades att:

  • I medlemsavgiften för pensionärer ingår tidningen Energi & Miljö digitalt. Önskas tidningen i pappersformat tillkommer en prenumerationsavgift på 190 kr inklusive moms.
  • I medlemskapet för studenter ingår tidningen Energi & Miljö digitalt. Önskas tidningen i pappersformat tillkommer en prenumerationsavgift på 190 kr inklusive moms.
  • I medlemskapet för avgiftsbefriade ingår tidningen Energi & Miljö digitalt. Önskas tidningen i pappersformat tillkommer en prenumerationsavgift på 190 kr inklusive moms.

För dig som inte var med på årsmötet, har informationen även gått ut via föreningens nyhetsbrev, med tidningen Energi & Miljö och som ett separat utskick i december 2014.

För att kunna läsa den digitala tidningen krävs en e-postadress som är kopplad till ditt medlemskap i EMTF. Vet du med dig att du inte har uppdaterat dina uppgifter på ett tag kan du gå in på medlemsplatsen och göra det själv, mejla till medlemsservice@emtf.se eller ringa 08-791 66 80.

En god fortsättning på det nya året önskar vi på kansliet!

Dela socialt
Publicerad 16 januari 2015

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?