Ny lokalansvarig i Skellefteå Tomas Spett

SKELLEFTEÅ Tomas Spett är en återvändare till Västerbotten. Från början kommer från Bullmark (Umeå), sedan ett par år bosatt i Skellefteå.

Efter avslutade högskolestudier vid Umeå Universitet flyttade han till Skövde. Där verkade han i nästan tio år. Först hos vvs-konsultföretaget IBA, som senare förvärvades av Bengt Dahlgren.
Efter flytten till Skellefteå för några år sedan arbetade han först hos WSP Systems.
Sedan i våras är han anställd hos Bengt Dahlgren som har etablerat sig i Skellefteå.

– Jag flyttade tillbaka för att komma närmare familj och vännerna som bor här i norr. Dessutom saknade jag de norrländska vintrarna, säger han.

På fritiden umgås han med familj och vänner. På vinterhalvåret blir det mycket skidor, både utförs och på längden. På sommarhalvåret ersätts skidorna med båt.

Föreningen har han varit med i sedan studieåren i Umeå. I Skellefteå ser han stora möjligheter att arrangera aktiviteter som kan intressera vvs-teknikerna på orten. Då Staden är belägen i en modern och snabbväxande region som också har ett av norra Sveriges starkaste och mest teknikintensiva näringsliv.

M K

Dela socialt
Publicerad 25 juni 2018

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?