Nu drar vi igång med höstens aktiviteter!

Det händer mycket i EMTF under hösten 2014. Varför inte passa på att lära dig mer om Lagen om offentlig upphandling på vår LoU-frukost nästa tisdag?

Vi erbjuder kurser i LoU och ABK09, på flera orter, speciellt för dig som jobbar inom installationsområdet. En ny seminarieserie för VVS-konsulten, som ska ge dig en inblick i och kunskap om de regler som gäller, men också hur spelplanen ser ut i stort när det gäller krav och möjligheter med lagar, standarder, branschregler m.m. och en grundkurs i BBR, som kan vara bra för både ny som erfaren att använda som avstamp i byggregeldjungeln.

Lokalavdelningarna har också massor på gång; i Norrköping får vi veta mer om olika verktyg för normalårskorrigering, i Falun kommer ett studiebesök i ett energieffektivt miljonprogramsområde och Stockholm bjuder på information om nya F-gasförordningen. Bland mycket annat.

Passa på att planera in en del av höstens fortbildning och nätverkande, det blir snabbt fullt!

Mer information hittar du på www.emtf.se.

Dela socialt
Publicerad 22 augusti 2014

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?