Hon är ny lokalansvarig i Malmö

Therése Thern har utsetts till ny lokal-ansvarig i EMTF:s lokalavdelning i Malmö.

Hon är ny lokalansvarig i Malmö
Therése Thern. Foto: Privat

MALMÖ. Hon arbetar på Inventiair och är ansvarig för kontor Syd som teknisk utesäljare sedan 2018 och utgår från Vellinge. Hon har sedan tidigt i livet alltid fascinerats av arkitektur och tänkte egentligen bli arkitekt, men halkade in i vvs-branschen.
– Sedan jag började på In­-
ventiair, som är ett innovativt teknikbolag och produktleverantör inom ventilation, har jag förmånen att få vara delaktig och följa projekten från ”ax till limpa”. Det är så otroligt givande att se hur man kan sy ihop modern teknik med snygga och passande installationer för olika lokaltyper.
– Vi står inför stora utmaningar, såsom att använda våra resurser rätt (energioptimering), klimatmålen, hållbarhet och vår hälsa med mera. Med intressanta studiebesök kan vi ta lärdom av varandra och samverka för en bättre framtid.

När det gäller lokalverksamheten understryker Therése Thern vikten av föreningens lokala verksamheter och möjligheten till nätverkande.
– Jag blir stolt för att ha fått frågan att bli lokalansvarig och kommer att tillsätta en liten grupp i samråd. Det kommer att bjudas på studiebesök som jag tror är intressanta och relevanta för branschen. För visst är det spännande och lärorikt att se slutresultaten. Där man får se allt från teknik till interiör och får ta del av både utmaningar och stoltheten i projekten.

Dela socialt
Publicerad 19 maj 2023

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?