Han är ny lokalansvarig i Dalarna

Den nye lokalansvarige i Dalarna heter Mikael Frid som arbetar som specialist på medicinska gaser på teknikkonsultföretaget Intec i Borlänge.

Han är ny lokalansvarig i Dalarna
Foto: Intec

DALARNA. Han är från Falun, men hamnade i Borlänge via Göteborg, där han studerade kemiteknik vid Chalmers. När han och frun skulle flytta hem till Dalarna igen blev valet Borlänge, där han läste till byggingenjör vid Högskolan Dalarna. Under studierna träffade han läraren Jonn Are Myhren som intresserade honom för energi och vvs med sina kurser, vilket påverkade stort i yrkesvalet.
Efter examen fick han jobb som konstruktör hos ÅF, och arbetar i dag hos Intec som specialist på medicinska gaser.

Familjen består av fru två barn och en curly coated retriever. Fritidsintressen är löpning, skidåkning, cykling och jakt.
Mikael har redan idéer på framtida aktiviteter för medlemmarna, allt från nyheter knutna till Högskolan Dalarna, utvecklingsprojekt på regionens sjukhus och de många stora industrisatsningar som sker runtom i Dalarna.

Dela socialt
Publicerad 23 juni 2022

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?