Golffinalen en stor dag för Örebro

Det var uppenbarligen bra väder för örebroarna vid finalspelet i EMTF-golfen som i år spelades på Arninge GK. De höll sig väl framme i båda klasserna.

Golffinalen en stor dag  för Örebro
A-klassen vanns av Fredrik Jacobsson (till höger) från Stockholm. Vinnare av B-klassen blev Matthias Backtemo från Örebro. Foto: Mark Kretz

ARNINGE. Det var ett förtjusande väder, inget regn och rusk och inte för varmt. Med andra ord ett bra väder för att vara ute och spela golf.
Årets final i EMTF-golfen genomfördes med ett nästan 40-tal golfspelare från hela landet som deltagit i ett stort antal kvalgolftävlingar från Malmö till Umeå. Vinnarna träffades på Arninge golfklubb i Täby, en trevlig parkbana med ett vackert och centralt läge vid Ullnasjön.
Väl ute på banan gällde den koncentration som krävs för att vinna en golftävling.

Efter ett par timmars spelande hade två vinnare utmejslats, en från Örebro och en från Stockholm.
A-klassen vanns av Fredrik Jacobsson från Stockholm, med örebroarna Stefan Nordin och Thomas Ahlström som tvåa och trea.
B-klassen vanns av Matthias Backtemo från Örebro (som arbetar i Stockholm) med stockholmarna Felix Almsved och Jan von Berens som tvåa och trea.
Det spelades också en sponsorklass med Michael Johansson som vinnare. Längsta drive för damer vanns av Annette Jarl och för herrar Stefan Nordin. Närmast hål vanns av Stefan Jonsson.

Text och foto: Mark Kretz

Dela socialt
Publicerad 27 oktober 2022

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?