EMTF satsar på ännu bättre medlemsnytta


Foto: Per Westergård

 

Nyligen tillträdde Jaana Petherbielke som vd för EMTF Förlag AB. Hon är utbildad elingenjör och har lång erfarenhet av installationsbranschen.

Jaana Petherbielke började som ansvarig för verksamheten i lokalföreningen i Västerås. Hon har även arbetat som marknadschef, och som ny vd för EMTF Förlag AB ska nu verksamheten utvecklas.

Vilken är din främsta drivkraft?
– Jag gillar utveckling, och jag får energi av att lyssna på människor. Som marknadschef träffade jag medlemmarna i föreningen för att få reda på vad vi kan göra för dem. Vilka behov finns? Var är de verksamma? Och nu kommer nästa steg med att utveckla verksamheten – och se till medlemsnyttan!

Vad menar du med medlemsnytta?
– Medlemsnyttan är exempelvis vår omvärldsbevakning, kunskapsutveckling och nätverkande. Våra utbildningar och tidningen Energi & Miljö är verksamheter där vi konsekvent försöker höja den professionella ribban. Vi ska förstås också fortsätta med våra digitala satsningar, exempelvis hemsidan, Facebook och Linkedin.

Hur ser du på framtiden för föreningen?
– Framtiden ser verkligen ljus ut. Vi ska bli mer verksamma i lokalföreningarna. Fler utbildningar kommer att genomföras ute i landet och inte bara i Stockholm. Det är också viktigt att visa att man som medlem har nytta av ett medlemskap i sitt jobb. Under en period har Energioch Miljötekniska Föreningens ordförande, Harry Swartz, varit både ordförande och vd. Han kommer nu som generalsekreterare att fortsätta att utveckla verksamheten.

Dela socialt
Publicerad 25 oktober 2018

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?