Driven lokalansvarig sökes i Kalmar

Energi- & Miljötekniska Föreningens lokalavdelning i Kalmar län söker driven och engagerad kollega

 

Som medlem i Energi & Miljötekniska Föreningen är du också en av 105 medlemmar i föreningens lokalavdelning i Kalmar (som omfattar Kalmar län). Lokalavdelningen i Kalmar är i sin tur en bland 29 EMTF-lokalavdelningar över hela Sverige. Lokalavdelningarna arrangerar tillsammans årligen träffar för flera tusen medlemmar i en mängd olika tekniska ämnen – allt för att stärka våra medlemmar och andra intresserade med ökade kunskaper.

Varje lokalavdelning är beroende av en lokalt ansvarig person som, tillsammans med sitt nätverk, ordnar dessa träffar. Rollen som lokalt ansvarig i Kalmar vill vi nu tillsätta med en driven person som brinner för Föreningens verksamhet och vill utöka sitt eget nätverk med alla fördelar som följer därav.

Vi har årligen en träff för samtliga lokalt ansvariga, där aktuell information om föreningen presenteras och där de lokalansvariga kan utbyta erfarenheter. Lokalansvariga har också tillgång till föreningens intranät för utbyte av kunskaper och tips kring aktiviteter.

VI hoppas på att just du tycker att det skulle vara en spännande utmaning att hjälpa oss att utveckla föreningens verksamhet i Kalmar.

Skicka in din intresseanmälan, så tar vi kontakt med dig!

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig snart, men allra senast den 23 september. Skicka ett e-postbrev till mark.kretz@energi-miljo.se

 

Bästa hälsningar,

Energi & Miljötekniska Föreningen

 

Mark Kretz                                                                 Stefan Jakab

Ansvarig för lokalavdelningarna                        Generalsekreterare Energi & Miljötekniska Föreningen

 

Dela socialt
Publicerad 1 september 2016

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?