Dags för Stora Inneklimatpriset

Förslagslådan för det tjugoandra Stora inneklimatpriset har öppnat. Priset delas ut på Fastighetsmässan i Kista (Stockholm) som arrangeras 15-16 mars 2023.

Dags för Stora Inneklimatpriset
Stefan Forsberg är vd för Smartfront som tog emot Stora inneklimatpriset i år. Didrik Aurenius, med mycket lång och omfattande erfarenhet av ventilationsbranschen, kom på den prisvinnande idén för drygt tio år sedan. Foto: Jens Lasthein

Stora inneklimatpriset instiftades 2001 av EMTF, Slussen Building Services, Svensk Ventilation och Svenska kyltekniska föreningen. Priset tilldelas företag eller organisation inom inneklimat, energi och vvs, som utvecklat en betydelsefull produkt, tjänst eller metodik med goda möjligheter att komma till praktisk nytta.

Produkten/tjänsten/metodiken ska vara innovativ, bidra till bra inomhusklimat och långsiktigt begränsad resursanvändning. Priset syftar till att öka intresset för inneklimatteknik, stärka dess ställning och uppmärksamma teknik som främjar ett sunt inomhusklimat i energieffektiva byggnader.

I Stora inneklimatprisets jury ingår representanter för de tre branschorganisationerna samt ordföranden Lars Ekberg, docent i installationsteknik och adjungerad professor vid Chalmers samt ansvarig för affärsområde Fastighetsföretag och industri vid CIT Energy Management AB.

Förslag ska vara samordnaren slussen.biz tillhanda senast 29/1 2023.

Läs mer om priset på slussen.biz

Dela socialt
Publicerad 17 oktober 2022

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?