Christian Johansson: Därför är jag med i EMTF

– Jag är ledamot i EMTF:s styrelse sedan 2021, och det är kul att bidra med kunskap till en så pass viktig personförening. Jag försöker skapa medlemsnytta för branschen och ta EMTF in i framtiden med fokus på hållbarhets- och digitaliseringsfrågor, säger Christian Johansson.

Christian Johansson: Därför är jag med i EMTF
Christian Johansson är operativt ansvarig för Bengt Dahlgren (BDAB) i Göteborg. Foto: Bengt Dahlgren

Christian Johansson är operativt ansvarig för Bengt Dahlgren (BDAB) i Göteborg. Med bakgrund ifrån Chalmers började han 2003 på BDAB, och han har sedan gått den långa vägen från examensarbete till BDAB- ansvarig.
BDAB grundades av Bengt Dahlgren 1952 och är nu en av Sveriges ledande oberoende konsulter, utan bindningar till vare sig entreprenörer eller tillverkare. BDAB-koncernen har drygt 550 medarbetare som verkar i hela landet men också internationellt.
– BDAB är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad, berättar Christian Johansson. Vi tillhandahåller ingenjörer inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö. Vi har lång och gedigen kunskap inom samhällsbyggnad och utvecklas ständigt. Vi hjälper kunder genom hela byggprocessen, från idé till förvaltning.

Ett medlemskap i EMTF är ett mycket bra sätt att via föreläsningar och tidningen Energi & Miljö ta till sig branschnyheter och teknisk utveckling, menar Christan Johansson.
– Jag vill slå ett slag för lokalavdelningarnas aktiviteter. För mig var de ett mycket bra sätt att bygga nätverk i branschen när jag var ny.

Alla medarbetare i BDAB-koncernen erbjuds medlemskap i EMTF – det ser man som viktigt för att stimulera nätverk och branschutveckling. – Vi vill att alla våra medarbetare ska delta i seminarier, nätverka i lokalföreningen och läsa Energi & Miljö för att förkovra sig och ta till sig aktuella frågor, säger Christian Johansson.

Dela socialt
Publicerad 27 april 2022

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?