Är du tillräckligt mycket tekniknörd för att jobba hos oss?

Energi- och Miljötekniska Föreningen söker en teknisk sekreterare. Exempel på arbetsuppgifter är att driva litteraturprojekt, leda arbetet med föreningens teknikgrupper, utveckla kurser och handböcker och handlägga teknikartiklar för publicering i tidningen Energi & Miljö. Tjänsten är på 50 %.

Du ingår som en del i föreningskansliets dagliga arbete med att stärka medlemmarna i sin yrkesroll och genom dem driva utvecklingen av god inomhusmiljö och energieffektiv bebyggelse framåt.

Vem är du?
Du har teknisk utbildning, god branschkunskap och erfarenhet av att driva projekt. Du brinner för god inomhusmiljö och energieffektiva byggnader och har förståelse för installationsbranschens behov av information och utbildning. En god kommunikativ förmåga i tal och skrift på såväl svenska som engelska är nödvändig.

Intresserad?
Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha senast måndagen den 27 maj 2013. Posta din ansökan till Erika Siwertz, EMTF, Drottninggatan 26, 4 tr, 111 51 Stockholm, eller e-posta till siwertz@emtf.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att
kontakta generalsekreterare/vd Veronica Eade
(08-791 66 90) eller Erika Siwertz (08-791 66 88).

Om EMTF
Energi- och Miljötekniska Föreningen, EMTF är Sveriges största personförening i byggsektorn och har funnits sedan 1909. Våra 7 500 medlemmar är ingenjörer, tekniker, studenter, forskare, säljare och andra som jobbar för god innemiljö och energieffektiva byggnader. Läs mer på www.emtf.se

Dela socialt
Publicerad 24 april 2013

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?