”Alla på Kadesjös är medlemmar – en självklarhet”

”Alla på Kadesjös är medlemmar – en självklarhet”

DÄRFÖR ÄR JAG MED I EMTF

Jonas Pettersson, ny vice ordförande i EMTF

– Jag har varit ledamot i EMTF:s styrelse sedan 2018. Det har varit intressanta och roliga år med fokus på medlemsnytta, lokalföreningarna och branschtidningen Energi & Miljö. Förstås extra kul att bli vald till vice ordförande, konstaterar Jonas Pettersson.

TEXT: PETER OLOFSSON

Jonas Pettersson är uppdragsansvarig och kvalitetschef på Kadesjös i Västerås. Sedan starten 1945 arbetar Kadesjös inom bygg- och installationsprojektering i Mälardalen.

– Vi är med i alla delar av ett byggprojekt, från kalkylering, förprojektering, projektering, upphandling och byggledning, till slutlig kontroll och besiktning. När så behövs använder vi vårt nätverk av samarbetspartners, berättar Jonas Pettersson.

Personföreningen EMTF grundades 1909 av William Fagerström i Stockholm. Föreningen hette då Svenska värmetekniska föreningen. 7 000 medlemmar inom 29 lokalföreningar – från Malmö i söder till Luleå i norr – ser till att hålla föreningen levande.

De senaste åren har föreningens kursverksamhet genomgått en förvandling. EMTF erbjuder i dag digitala och fysiska utbildningar runt om i Sverige.

– Alla medarbetare på Kadesjös vvs-avdelning är medlemmar i föreningen, det ser vi som en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska läsa Energi & Miljö, hänga med i vad som händer i branschen, utbilda sig och nätverka med andra i lokalföreningen, säger Jonas Pettersson.

Dela socialt
Publicerad 28 januari 2022

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?