Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Kadesjös Ingenjörsbyrå AB

Kadesjös Ingenjörsbyrå AB

Sedan starten 1945 är Kadesjös ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och installationsprojektering som skaffat sig en marknadsledande roll i Mälardalen.

Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt, från projektledning, budgetering, förprojektering, projektering, upphandling och byggledning, till slutlig kontroll och besiktning. När så behövs utnyttjar vi vårt omfattande nätverk av samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid att sätta oss in i kundens situation för att därefter kunna anpassa lösningarna på ett optimalt sätt. Våra projektgrupper är flexibla och anpassas helt efter uppdragen. Vi tar gärna ett totalansvar i projekten, men arbetar även som en del i beställarens egen organisation.

Uppdragen varierar i storlek, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands.

Vår främsta resurs är våra ca 85 medarbetare som ständigt utvecklar sin kompetens. Vi har en väl avvägd mix av både yngre och äldre tjejer och killar som skapar en familjär stämning i företaget. Personalomsättningen är mycket låg vilket ger en uppskattad kontinuitet i kontakterna med våra kunder.

 

Söker medarbetare

Vi söker medarbetare!

Visa ledig tjänst

Omsättning

100 mkr

Anställda

ca 85

Län

Västmanlands län

Verksamhetsområden

Besiktning, Energi & Miljö, Inneklimat, Kalkyler, Kontroll, OVK, Projektering, Sprinkler, Styr & Övervakning, Utredningar, VVS

Tjänster

Besiktning, Bygg- och projektledning, Energiberäkning, Kalkyler, Kontroll, Miljöcertifiering, Projektering, Samordning, Utredningar

Kontakt

Besöksadress:
Iggebygatan 12
722 20 Västerås

Postadress:
Box 1013
721 26 Västerås

Telefon:
021-15 58 00

www.kadesjos.se

Dela socialt
Publicerad 9 december 2014

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?