Användarvillkor

Varför behöver vi dina personuppgifter?
För- och efternamn samt adress behöver vi vid medlemskap för leverans av tidningen Energi & Miljö. Denna går också att styra om till ditt kontor eller digitalt.

Personnummer – för att kunna hitta dig om du exempelvis flyttat. Under 2023 kommer vi ansluta vårt medlemsregister till SPAR, som då kommer uppdatera din adress automatiskt genom ditt personnummer. I dagsläget sker detta manuellt med information hämtat via ratsit.se.

E-postadress för att vi ska kunna kontakta dig, skicka erbjudanden via e-postutskick och för att du ska kunna logga in på Mina sidor. Du kan avregistrera dig från e-postutskicken om du ej önskar motta dessa.

Fakturaadress – för medlemsavgiften
Vi sparar dina uppgifter i medlemssystemet Arcmember, som kommer bytas ut till medlemsregistret Upright under 2022-2023. Du kan när som helst få dina uppgifter borttagna genom att maila till info@emtf.se. Fakturor och avier sparas i 7 år enligt fakturalagen. Din e-postadress kommer importeras i utskickssystemet Mailchimp, för nyhetsutskick.

Hur avslutar jag mitt medlemskap?
Du avslutar ditt medlemskap genom att maila till info@emtf.se. Eftersom medlemskapet är personligt behöver du själv avsluta det. 

Vad händer om jag byter arbetsgivare utan att meddela er, eller om min nuvarande arbetsgivare inte längre betalar medlemsavgiften?
Då kommer medlemsavgiften skickas till dig personligen via brev eller e-post. Medlemsavgiften (avi) är inte betalningsskyldig. Betalar du inte medlemsavgiften förfaller medlemskapet efter två påminnelser. Önskar du begära utträde ur föreningen mailar du till info@emtf.se. Vi uppskattar om du mailar in ditt utträde så snart du fått avin.

Vad händer om jag missar att betala in min medlemsavi?
Efter två påminnelser förfaller ditt medlemskap. Vi kan komma att kontakta i dig i syfte att ha kvar dig som medlem. Om du blivit medlem i syfte att erhålla en medlemsrabatt och inte betalar in din medlemsavgift kommer en tilläggsfaktura skickas till dig på mellanskillnaden mellan medlemspriset och fullt pris.

Avanmälanspolicy för utbildningar, konferenser och aktiviteter (gäller ej kostnadsfria aktiviteter)
Upp till 7 dagar innan kursdag fritt för avanmälan. Efter 7 dagar tillämpas avbokningsavgift om 50% av kursavgift. Om du har fått förhinder är det fritt att skicka en kollega istället, kontakta i så fall kansliet påinfo@emtf.se eller 0707897415. Kursavgiften skickas på faktura och är betalningsskyldig. Du kan också välja att betala via kort eller swish.

Har du några frågor om medlemskap, kurser, aktiviteter eller annat som rör EMTF?
Kontakta info@emtf.se eller ring 0707897415.

Dela socialt

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?