Utbildningar/konferenser

Ljud från installationer

Denna teknikutbildning ger dig allmän kunskap om akustik och hur ljudproblem kan minimeras. Delar som behandlas är om vilka ljudkrav som ställs av myndigheter, akustiska måttenheter och vilka problem som kan uppstå vid olika typer av tekniska lösningar och hur dessa kan lösas. Den behandlar både ljud från ventilationssystem och från värme- och sanitetssystem.


Teknikutbildningen vänder sig i till alla som jobbar med installationer till exempel, VVS-konsulter, installatörer, projektledare och arkitekter men kan också vara nyttigt för dig som verkar i beställarledet.


Ledare är Bengt Johansson med mångårig erfarenhet av VVS- och akustikfrågor och de ljudproblem från installationer som är vanligt förekommande i både nybyggen och vid ombyggnader.


Övrig information

Teknikutbildningen är en halvdagsutbildning digitalt via teams. I priset ingår boken Ljudteknik som ingår i VVS 2000 serien, Tabeller & diagram.

 

Sista datum för registrering var 2023-10-11

Info

Tillfälle:

  • torsdag 12 oktober 2023

Tid: 09:00 - 12:00

Plats: Digitalt

Ledare: Bengt Johansson, Efterklang

Antal platser kvar: 20

Sista bokningsdatum: 2023-10-11

Priser

Alla priser visas exklusive moms

Pris: 2 795:-

Medlemspris: 1 995:-

Sista datum för registrering var 2023-10-11

Dela socialt

Konsultplatsen

Hitta enkelt rätt konsult inom installations- och energiteknik

Det händer lokalt!

För Energi & Miljötekniska Föreningens medlemmar är det lokala/regionala nätverket viktigt. Därför finns vi på 29 orter landet runt – från Malmö till Luleå.

 

Se vad som är på gång på din ort:

👋
Hallå! Är du medlem? Vill du veta fördelarna?